Vooruitblik Moodle 3.1: Long Term Support (LTS)

Vanaf deze week starten we met de vooruitblik naar Moodle 3.1. Op regelmatige basis zullen we hier berichten over nieuwe functies in deze release. De release zelf staat gepland voor de tweede week van mei 2016.

Als eerste kunnen we melden dat Moodle 3.1 na versie 2.7 de eerstvolgende release met Long Term Support is. LTS houdt in dat Moodle deze versie 3 jaar lang zal ondersteunen. Dit in tegenstelling tot andere versies die een kortere periode van ondersteuning kennen. Met Moodle 3.1 ben je dus tot mei 2019 verzekerd van een veilige site.

Wil je weten of jouw Moodle versie nog officieel ondersteund wordt? Kijk dan in het overzicht van officiële releases.

Moodle support

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees