Avetica, Moodle Premium Partner

Vooruitblik Moodle 3.1: Long Term Support (LTS)

Vanaf deze week starten we met de vooruitblik naar Moodle 3.1. Op regelmatige basis zullen we hier berichten over nieuwe functies in deze release. De release zelf staat gepland voor de tweede week van mei 2016.

Als eerste kunnen we melden dat Moodle 3.1 na versie 2.7 de eerstvolgende release met Long Term Support is. LTS houdt in dat Moodle deze versie 3 jaar lang zal ondersteunen. Dit in tegenstelling tot andere versies die een kortere periode van ondersteuning kennen. Met Moodle 3.1 ben je dus tot mei 2019 verzekerd van een veilige site.

Wil je weten of jouw Moodle versie nog officieel ondersteund wordt? Kijk dan in het overzicht van officiële releases.

Moodle support

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?