Moodle cursus op startdatum zichtbaar

eyesopenclosedBinnen de cursusinstellingen van Moodle kan je aangeven dat de betreffende cusus zichtbaar of verborgen moet zijn. En je kan instellen wat de startdatum is van de cursus. CUL Course Visibility combineert deze beide instellingen.

Wat doet deze Moodle plugin? Een cursus die op verborgen staat wordt door deze plugin op de startdatum op zichtbaar gezet. Alleen als de huidige datum overeenkomt met de startdatum wordt de zichtbaarheid omgezet. Je hoeft niet bang te zijn dat met terugwerkende kracht oude en verborgen cursussen opeens ook weer zichtbaar zijn.

De controle of een cursus zichtbaar wordt gezet, vindt eenmaal per dag plaats. De plugin is beschikbaar vanaf Moodle 2.8 en hoger.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees