Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle cursus op startdatum zichtbaar

eyesopenclosedBinnen de cursusinstellingen van Moodle kan je aangeven dat de betreffende cusus zichtbaar of verborgen moet zijn. En je kan instellen wat de startdatum is van de cursus. CUL Course Visibility combineert deze beide instellingen.

Wat doet deze Moodle plugin? Een cursus die op verborgen staat wordt door deze plugin op de startdatum op zichtbaar gezet. Alleen als de huidige datum overeenkomt met de startdatum wordt de zichtbaarheid omgezet. Je hoeft niet bang te zijn dat met terugwerkende kracht oude en verborgen cursussen opeens ook weer zichtbaar zijn.

De controle of een cursus zichtbaar wordt gezet, vindt eenmaal per dag plaats. De plugin is beschikbaar vanaf Moodle 2.8 en hoger.

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?