Video: toevoegen en configureren van een test

De test is één van de veel gebruikte activiteiten binnen Moodle. Toch zien wij dat niet alle mogelijkheden gebruikt worden en dat is jammer. Een goede test met afwisselende vragen en met audio/video maakt het voor de studenten leuker om te maken. Daarnaast kan je de test ook inzetten als leermiddel i.p.v. toetsmiddel.

De Moodle partner Moodlerooms heeft een video van ruim 6 minuten beschikbaar gesteld hoe je een test kan toevoegen in een cursus en de (basis)instellingen goed kan zetten. Leuk van deze engelstalige video is dat je de ondertiteling kan aanzetten en de Nederlandse taal kan selecteren.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees