Avetica, Moodle Premium Partner

Al je behaalde certificaten in één overzicht

De extra Moodle plugin Certificate staat vaak geïnstalleerd in de honderden Moodle sites die wij hosten. Op basis van een aantal voorwaarden kan de deelnemer zelf zijn eigen certificaat opvragen die dan ter plekke wordt gegenereerd en, afhankelijk van de instellingen, wordt gemaild als PDF-document.

Een vraag die wij regelmatig kregen is of er een overzicht bestaat van alle behaalde certificaten. Het blok Download Certificates is het antwoord op deze vraag. Het blok toont alle behaalde certificaten in één overzicht, inclusief eindcijfer van de betreffende cursus en de datum waarop je het certificaat behaald hebt.

Het gemak is voor de deelnemers dat je niet elke cursus in hoeft en apart elk certificaat moet downloaden. Ook voor cursussen waar je geen toegang meer toe hebt omdat deze zijn gearchiveerd of je bent afgemeld ervoor, is het certificaat via deze plugin nog steeds te downloaden.

Download Certificates is beschikbaar vanaf Moodle 2.7.

Download Certificates Moodle plugin

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?