Brickfield, voor toegankelijke leercontent

Verbeter de toegankelijkheid van je online onderwijs met de toolkit van Brickfield

Brickfield Education Labs

Toolkit voor toegankelijkheidscontroles

Brickfield Education Labs biedt een uitgebreid platform om de toegankelijkheid van de inhoud van Moodle-cursussen te verbeteren. De Brickfield Accessibility Toolkit biedt toegankelijkheidscontroles en herstel van cursusinhoud met een verbeterde bewerkingservaring  en een bestandstype dat toegankelijk is. Dit stelt organisaties in staat om de problemen in hun leercontent van hun Moodle site te vinden, veelvoorkomende problemen op te lossen met behulp van de Toolkit en hun cursuservaring toekomstbestendig te maken.

Het Brickfield-team is opgericht in 2019 en combineert meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in het leveren van educatieve oplossingen met een passie voor toegankelijkheid, inclusie en een geweldige gebruikerservaring.

Brickfield - Find, fix and solve accessibility issues

Functionaliteit van toegankelijkheidstoolkit

  • Toegankelijke bestandsformaten: voorzie je studenten van content in toegankelijke formaten, waaronder audio, ePub en elektronische braille.
  • Content evalueren: evalueer automatisch je leercontent en het overzicht van beoordelingen op toegankelijkheidsproblemen.
  • Hersteltools: werk onduidelijke of ontbrekende tekst voor weblinks, afbeeldingsbeschrijvingen en video-ondertitels in bulk bij.
  • Focus inspanning: identificeer welke activiteiten de meeste toegankelijkheidsproblemen hebben om je inspanningen te prioriteren.
  • Ondersteuning: geef docenten just-in-time tips om betere inhoud te maken.
  • HTML-fixes: herstel automatisch verouderde HTML-tags.

Brickfield biedt de toolkit in drie varianten aan. Elke variant heeft zijn eigen prijsmodel. De starter toolkit is gratis en zit standaard in Moodle.

  1. Starter Toolkit
  2. Premium Toolkit
  3. Enterprise Toolkit

De verschillende tussen deze varianten kan je vinden op de site van Brickfield.

Integratie Partner van Moodle

Moodle Certified Integration PartnerDe gecertificeerde integraties in Moodle zijn krachtige en betrouwbare add-ons die uw online leeromgeving uitbreiden. Ze zijn gecontroleerd door Moodle HQ om aan strenge technische normen en beveiligingsvereisten te voldoen. Brickfield is een gecertificeerde Moodle Integratie Partner.
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees