Hostingpartner

Managed Hosting Moodle

Zorgenvrije hosting, dát is ons uitgangspunt. Installatie, hosting en updates zonder dat u daar omkijken naar heeft. Avetica biedt de hosting van Moodle aan als SaaS, oftewel Software as a Service. Wij hosten uw Moodle site op onze eigen dedicated webservers, die geoptimaliseerd zijn voor Moodle. Met meer dan 400 Moodle sites die we hosten, kunnen we gerust zeggen dat we dit uitstekend voor u kunnen verzorgen.

Onze webservers staan in een professioneel beveiligd datacenter in Amsterdam en is ISO 27001:2013 gecertificeerd. Hiermee kunnen wij optimale optimale snelheid en beschikbaarheid aanbieden. Wij garanderen zelfs een uptime van 99,9%. Ook het installeren van extra Moodle modules of plugins is geen probleem en is inbegrepen in de prijs. Via onze supportdesk kunt u dit aanvragen.

Uw Moodle site wordt bereikbaar onder uw eigen (sub)domeinnaam. De definitieve URL wordt door u bepaald, maar veel klanten kiezen voor URL’s zoals:

Mocht u al een Moodle site hebben en wilt u deze migreren naar Avetica, dan is dit altijd mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over onze migratieprocedure.


Hoe maakt Avetica e-learning bereikbaar?

Door zorgenvrije Moodle hosting te verzorgen