Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van Moodle tips? Abonneer je dan op onze Moodle blog

Avetica deelt graag haar kennis over Moodle zodat dit mooie en krachtige open source leermanagement goed gebruik wordt. Iedere Moodelaar heeft zo zijn eigen favoriete kanaal om nieuws en informatie tot zich te nemen. Zie hieronder de verschillende opties om nieuws over Moodle en Avetica te volgen.

Mis geen Moodle tips, abonneer je nu

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres. Hierdoor blijft je altijd goed op de hoogte van Moodle nieuwtjes, tips, nieuwe plugins en releases en interessante Moodle evenementen.

Voeg je bij 324 andere abonnees

Nieuwsbrief

Avetica verstuurt maximaal 12 keer per jaar een nieuwsbrief met ons nieuws over Avetica, speciale acties en webinars. Gebruik de link voor afmelding in die e-mails om je uit te schrijven wanneer je maar wilt.

RSS en social media

Blijf continue op de hoogte van Moodle blogs en Avetica nieuws via RSS en social media.

Moodle Webinars

Vergroot je kennis en je kunde van Moodle met de gratis maandelijkse webinars van Avetica. Praktische tips, heldere uitleg en altijd ruimte voor vragen over Moodle LMS / Workplace.
Bekijk ons overzicht van Moodle Events voor de planning.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 324 andere abonnees