Avetica Partner Programma

Samen jouw e-learning business laten groeien. Wij helpen je met onze betrouwbare Moodle service. Word Avetica Partner!

Avetica Partner

Haal het beste uit je e-learning business

Laat je e-learning business groeien met het krachtigste leermanagementsysteem ter wereld. Als partner van Avetica heb je geen omkijken naar de techniek. Je profiteert bovendien van de beste services en van uitgebreide kennis van en jarenlange kennis met Moodle. Zo kun jij je focussen op het ontwerpen en ontwikkelen van mooie e-learning modules.

Of je nu een cursusontwikkelaar bent, functioneel beheerder of trainer, til de groei van je business naar een hoger niveau en meld je aan voor het partnerprogramma van Avetica!

Verdeling verantwoordelijkheden en taken

Heldere afspraken over wie welke verantwoordelijkheid heeft, zijn belangrijk voor een duurzame samenwerking. Met Avetica Partners gaan wij een samenwerkingsovereenkomst aan waarin afspraken staan over de verdeling van taken en verantwoordelijkheden. De financiële afspraken zijn ook onderdeel van deze samenwerkingsovereenkomst.

De belangrijkste punten uit deze overeenkomst staan hieronder.

Partner

Avetica

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan graag met jou in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan kunnen we samen bespreken hoe jij als partner het meeste uit jouw business haalt. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Of vul onderstaand contactformulier in. Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.

Avetica Partner
Dankzij deze samenwerking staan we in pole position in Vlaanderen
Manuel van Steenbergen
Manuel Van Steenbergen
Technisch directeur bij Edumas
Efran is blij met de samenwerking met Avetica, omdat het zijn klanten nu de betrouwbare Moodle services kan aanbieden. Het partnership biedt bovendien de mogelijkheid om de kennis over de mogelijkheden van Moodle up to date te houden.
Frans van Hoek
Leertechnoloog en onderwijsinnovator

Veelgestelde vragen over het partnerprogramma

Het partnerprogramma van Avetica is bedoeld voor organisaties en ondernemers die de dienstverlening van Moodle Workplace willen aanbieden aan hun klanten. Als partner verwelkomen wij:

  • organisaties die een eigen academie aan hun klanten (willen) aanbieden
  • HR-bureau’s die als extra service ook een leermanagementsysteem willen aanbieden
  • LMS aanbieders die geen Moodle partner zijn, maar wel kennis van Moodle hebben
  • e-learningontwikkelaars en onderwijskundigen die als extra service een LMS willen aanbieden

Moodle Workplace is uitgebracht onder twee licenties: de open source licentie GPL v3 en een eigen licentie. Als Premium Moodle Partner heeft Avetica een overeenkomst met Moodle HQ waardoor wij Moodle Workplace mogen hosten. Achterliggend argument is dat Moodle HQ de code van Moodle Workplace wil beschermen. 

Met het Avetica Partner Programma zijn andere partijen, die zelf geen Premium Moodle Partner zijn wel in de gelegenheid om Moodle Workplace aan hun klanten aan te bieden, omdat Avetica controle houdt over de toegang tot de code.

Het klanteigenaarschap ligt altijd bij de Avetica Partner; die is het eerste aanspreekpunt voor zijn klant. Een klant die zich meldt bij Avetica met een hulpvraag zal worden doorgestuurd naar de Avetica Partner.

Je kunt Avetica Partner worden als je e-learningontwikkelaar bent of een bedrijf hebt dat zich specialiseert in het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning. Neem contact op via bovenstaand formulier.

Het is niet belangrijk hoeveel klanten je hebt. Het gaat erom dat we samen de business kunnen vergroten.

Jazeker. Het Service Level Agreement (SLA) dat Avetica hanteert voor haar eigen klanten geldt ook voor Avetica Partners en hun klanten.

In de hele keten tussen de lerende en de hostingpartij zitten diverse schakels die elk een verantwoordelijkheid dragen. Vanuit het perspectief van de AVG / GDPR is de klant van de Avetica Partner de Gegevensverantwoordelijke. De Avetica Partner is Verwerker en de rol van Avetica in deze keten is die van subverwerker van partner.

Nee, Avetica Partners zijn niet gerechtigd om de merknaam Moodle en daarvan afgeleide combinaties te gebruiken. Een Avetica Partner zal conform de regels van Moodle PtY, zoals hier verwoord, moeten handelen.

Als Avetica Partner betaal je alleen voor de diensten die je bij Avetica afneemt.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees