Avetica wint wederom de award ‘Workplace Contributor of the Year’

  • Moodle tips
  • >
  • Avetica wint wederom de award ‘Workplace Contributor of the Year’

Moodle Awards

Aan het einde van de Moodle Partnerdag worden elk jaar prijzen uitgereikt aan gecertificeerde Moodle partners. Om in aanmerking te komen voor een Moodle Award moet je een bijzondere prestatie hebben geleverd en deze bestaat uit een aantal aspecten:

  • De toewijding aan een product of dienst van Moodle om het te verbeteren
  • De bijdrage in constructieve feedback, financiële afdracht en tijd
  • Een goede staat van dienst qua partnership

Award: Workplace Contributor of the Year

Er zijn meerdere categorieën waarin de prijzen worden uitgereikt. In de categorie ‘Workplace Contributor of the Year’ heeft Avetica dit jaar wederom gewonnen. Daar zijn we trots op!!

Tijdens implementaties van Moodle Workplace werken we nauw samen met onze klanten om dit enterprise open source LMS op maat in te richten. We zien verbeteringen en registeren deze zodat ze op de roadmap komen van Workplace. Ook denken we na wat onze klanten in de komende jaren nodig zullen hebben. We delen onze kennis met andere Moodle Premium Partners en werken nauw samen met de product owner van Moodle Workplace om te zorgen dat de wensen worden gerealiseerd.

Jullie feedback is voor ons van groot belang, dus blijf dit delen met ons. Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste plaats terecht komt, dat mag je verwachten van een Moodle Premium Partner.

Avetica wint prijs voor 'Moodle Workplace contributor of the year'

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.909 andere abonnees
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.909 andere abonnees