Global MoodleMoot 2024 in Mérida, Mexico

Moodle HQ heeft bekend gemaakt waar en wanneer de Global MoodleMoot van dit jaar gehouden wordt. Dit jaar niet in Barcelona, maar in het Mexicaanse Mérida. Wij vertellen hier wat we al weten over dit jaarlijkse wereldwijde Moodle event.

Wereldwijde MoodleMoot in oktober 2024

Sinds een paar jaar organiseert het hoofdkantoor van Moodle de wereldwijde MoodleMoots. De afgelopen keren was Barcelona de plaats waar Moodlelaars uit de hele wereld bij elkaar kwamen voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. Vorig jaar kwamen zo’n 700 deelnemers uit 56 landen samen. Veel mensen uit het (hoger) onderwijs, maar ook het bedrijfsleven en de zorg waren goed vertegenwoordigd. Avetica was er uiteraard ook bij en via deze link kan je onze verslagen lezen.

22 tot en met 24 oktober in Merida

Er was eerder sprake van een datum in november, maar dat is eind oktober geworden. De definitieve datum is 22 tot en met 24 oktober 2024. De locatie is Mérida en dat ligt in Mexico. Ben je plan om te gaan, reserveer dan deze week in je agenda.

Over twee weken wordt de inschrijving geopend en dan zijn ook de prijzen bekend. Meer informatie over deze wereldwijde MoodleMoot en het programma kan je vinden op moodlemoot.org.

MoodleMoot Global 2024 - Save the date

Partnerdag op 21 oktober

Traditiegetrouw vindt op de maandag voor de MoodleMoot de partnerdag plaats. Alle Moodle (Premium) Partners komen dan bij elkaar om bijgepraat te worden over actuele ontwikkelingen en elkaar fysiek te ontmoeten in plaats van online. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de jaarlijkse prijsuitreikingen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees