Avetica, Moodle Premium Partner

Bas Brands leidt technische track op Moodlemoot 2023

  • Moodle tips
  • >
  • Bas Brands leidt technische track op Moodlemoot 2023

Track voor Moodle techies

Het leuke van een Moodlemoot is dat er aandacht is voor verschillende expertisegebieden. Elke Moodlemoot kent een technische track waarin het gaat om het delen van je ervaringen en kennis op dit gebied. Deelnemers krijgen de kans om een demo te geven van hun eigen projecten of de groep een probleem voor te leggen. Verder is er veel ruimte voor discussie en eigen inbreng van onderwerpen. Ook is het een mooie kans om je collega Moodle techies te leren kennen!

Bas Brands

We hebben Bas Brands bereid gevonden om deze track te leiden. Bas werkt sinds 2011 als Freelance Moodle developer met een primaire focus op front-end development. De laatste jaren onder andere in het LMS team van Moodle HQ, maar ook in het HQ community- en Workplace team. Naast een passie voor programmeren, design en nieuwe technologieën werkt hij graag samen met de community om kennis te delen en nieuwe mensen te leren kennen.

Bas zal een interactieve workshop geven over het analyseren van UX designs en het bouwen van de frontend van een plugin. Ben jij beginnend of gevorderd Moodle Developer of heb je veel affiniteit met de techniek achter Moodle, dan mag je deze track vol workshops niet missen!

Bas Brands
Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?