Metrokaart van alle functies Moodle Workplace

Metrokaart

De metrokaart van Londen is voor velen het icoon van gebruiksvriendelijk design. Ook voor Alex Büchner die het boek ‘Corporate Learning with Moodle Workplace‘ schreef. Moodle LMS is al een krachtige leeromgeving met veel functionaliteit, bij Moodle Workplace is dit nog uitgebreider. Om al die functionaliteit te ordenen heeft Alex het principe van de metrokaart gebruikt. Met behulp van kleuren en iconen zijn de diverse functies duidelijk in kaart gebracht. Ook de extra functionaliteit van Moodle Workplace is goed zichtbaar.

Voor wie handig?

De metrokaart is handig voor functioneel beheerders, contentontwikkelaars en docenten. Vaak wordt maar een bepaald percentage van een programma gebruikt, met deze kaart wordt inzichtelijk welke mogelijkheden er nog meer zijn en waar je ze kan vinden.

Doe er je voordeel mee en download de metrokaart in PDF.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees