Certificaat delen op Linkedin

Recent schreven we over een nieuwe optie in Moodle cursus certificaten om die te delen op LinkedIn. De optie is deze week beschikbaar gekomen in de 3.11.6 release van Moodle Workplace. De ‘Course Certificate’ plugin heeft nu een instelling om dit mogelijk te maken.

Instellingen

De beheerder kan het ID invoeren van de organisatie die het certificaat uitgeeft. Dit ID kan de beheerder van de ‘organisatie LinkedIn pagina’ eenvoudig terugvinden in de URL als hij of zij daar inlogt.

Mijn certificaten

De gebruiker aan wie een certificaat is uitgereikt vindt deze terug via zijn profiel en de link ‘Mijn certificaten’. Achter elk behaald certificaat is een knopje te vinden om het certificaat te ‘Delen op LinkedIn’. Wanneer je dat doet opent LinkedIn en is het een kwestie van opslaan.

Relatieve datum geldigheid

Een tweede wijziging is dat je de geldigheid van het certificaat nu in kunt stellen op een relatieve datum ten opzichte van de uitgegeven datum. Wanneer een gebruiker het certificaat behaald zou het bijvoorbeeld na 52 weken verloopt.

De wijzigingen zullen op termijn ook beschikbaar komen in de community versie van ‘Course Certificate‘.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees