MoodleMoot Global 2022 Barcelona

MoodleMoot Benelux

Nog ongeveer een maand tot aan de Benelux MoodleMoot op 15 maart in Tilburg. Een bijeenkomst speciaal gericht op de Moodle gebruikers in de Benelux. Heb je je nog niet ingeschreven doe dat dan alsnog.

MoodleMoot Global

Deze week heeft Martin Dougiamas (CEO Moodle) bekend gemaakt dat er ook weer een MoodleMoot Global gaat komen oftewel een MoodleMoot waar gebruikers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Deze global moot zal ook dit keer weer plaatsvinden in Barcelona. Van 27 t/m 29 september komt de wereldwijde community fysiek bij elkaar in Hotel Bareló Sants in het hartje van de stad. De conferentieruimte biedt plaats aan 600 deelnemers. Meer details over de registratie in de komende maand.

Avetica is erbij! Jij ook?

Vanuit Avetica zullen wij met een team van collega’s afreizen naar deze Global Moot. Hoe mooi zou het zijn als we met een grote Benelux afvaardiging aanwezig kunnen zijn? Natuurlijk kun je alles zelf regelen maar als er genoeg animo is willen wij de mogelijkheid onderzoeken of we dit voor jullie kunnen organiseren. Indien je overweegt om te gaan en interesse hebt om je bij ons aan te sluiten kun je dat laten weten aan je Avetica contactpersoon. We komen in een volgend artikel terug op details.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees