Win-win situatie met nieuwe Avetica Partner Programma

  • Moodle tips
  • >
  • Win-win situatie met nieuwe Avetica Partner Programma

Avetica Partner Programma

Samen met Avetica jouw e-learning business laten groeien. Dat is de drijfveer achter het Avetica Partner Programma. Met deze nieuwe vorm van samenwerken willen wij voor alle partijen een win-win situatie creëren. Als Avetica Partner mag je het meest krachtigste LMS ter wereld, namelijk Moodle Workplace, aanbieden aan jouw klanten. Avetica zorgt voor de veilige hosting en de support. Wij zullen je tevens ondersteunen op diverse gebieden om te zorgen dat jouw business ook daadwerkelijk gaat groeien.

In het Avetica Partner Programma blijven wij als Premium Moodle Partner verantwoordelijk voor de hosting van Moodle Workplace. Voor andere partijen is er echter ruimte om de functionele implementatie, training en consultancy te verzorgen bij jouw eigen klanten. Dat is de win-win van het Avetica Partner Programma.

Twee nieuwe Partners aangesloten

De afgelopen weken hebben twee partners zich aangesloten bij het Avetica Partner Programma. Het Nederlandse bedrijf Efran en het Belgische bedrijf Edumas. Beide bedrijven willen hun klanten ondersteunen bij het slim gebruiken van ICT in het leren en zijn fan van Moodle.

Efran is blij met de samenwerking met Avetica, omdat het zijn klanten nu de betrouwbare Moodle services kan aanbieden. Het partnership biedt bovendien de mogelijkheid om de kennis over de mogelijkheden van Moodle up to date te houden.

Partnerschap ook voor jou?

Het partnerprogramma van Avetica is bedoeld voor organisaties en ondernemers die de dienstverlening van Moodle Workplace willen aanbieden aan hun klanten. Als partner verwelkomen wij:

  • organisaties die een eigen academie aan hun klanten (willen) aanbieden
  • HR-bureau’s die als extra service ook een leermanagementsysteem willen aanbieden
  • LMS aanbieders die geen Moodle partner zijn, maar wel kennis van Moodle hebben
  • e-learningontwikkelaars en onderwijskundigen die als extra service een LMS willen aanbieden

Is dit ook iets voor jou? Lees meer over het Avetica Partner Programma en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees