Moodle webinar over alternatieven voor SCORM op 25 februari

  • Moodle tips
  • >
  • Moodle webinar over alternatieven voor SCORM op 25 februari

Volgend webinar 25 februari

De datum voor ons volgend webinar is weer gepland op de laatste donderdag van de maand. Reserveer de datum van 25 februari om 11.00 uur in je agenda. 

Thema: alternatieven voor SCORM

Veel e-learningmodules worden nog gemaakt in SCORM, bijvoorbeeld met het auteursprogramma Storyline. Met zulke programma’s kun je mooie dingen bereiken en ik ben dan ook zeker niet ‘anti-SCORM’, maar er is meer mogelijk.

Op 25 februari wil ik jullie meenemen in de zoektocht naar alternatieven voor SCORM. In dit webinar wil ik laten zien dat er prachtige mogelijkheden zijn om binnen Moodle een e-learning  te maken.

Ik zal kort ingaan op de geschiedenis en werking van SCORM en de ‘opvolgers’ LTI en xAPI. Daarna ga ik in op de voor- en nadelen van deze standaard en ook op de mogelijkheden en beperkingen van de alternatieven. Het leukste gedeelte van dit webinar gaat over de wijze waarop je de alternatieven binnen Moodle integreert?  

Ruimte voor vragen

Er is aan het einde van de webinar voldoende ruimte om ook overige vragen van deelnemers te beantwoorden. Dit kan tijdens het webinar of vooraf via de community plugin ‘Hot Questions’ die je kunt vinden in moodle.avetica.academy .

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 25 februari 2021 om 11.00 uur in je agenda en doe mee via moodle.avetica.academy

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees