Early bird korting voor Nederlandstalige Moodlemoot 6 oktober 2020

  • Moodle tips
  • >
  • Early bird korting voor Nederlandstalige Moodlemoot 6 oktober 2020

Stichting Mnet Benelux heeft de allereerste online Moodle Benelux georganiseerd. Op 6 oktober is iedere Moodlelaar uitgenodigd om online allerlei sessie over Moodle te volgen.

Het programma staat nu online en is opgedeeld in een 3 onderwerpen: 

  1. onderwijs
  2. integraties
  3. case studies

Daarnaast is er speciaal voor de Nederlandstalige Ontwikkelaars Community een Moodle Developers Workshop onder leiding van Moodle HQ medewerker Bas Brands. 

Bekijk het programma en schrijf je gelijk in! Er geldt een ‘early bird’ korting. Tot 25 september 2020 betaal je maar € 45,- incl BTW per deelnemer. Daarna geldt een tarief van € 75,-. 

Moodlemoot Benelux 2020

Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvang je de inloggegevens tot de Moodle leeromgeving. Hier heb je de mogelijkheid hebt om alvast in gesprek te gaan met de sprekers en andere deelnemers. 

Uiteraard zal de MoodleMoot Benelux Online plaatsvinden met behulp van BigBlueButton en worden alle sessies opgenomen! Zo hoef je niet alle sessies live te volgen. De leeromgeving blijft tot de MoodleMoot Benelux 2021 beschikbaar!

Ik hoop jou graag online te zien op 6 oktober!

Hartelijke groet,
Arnout Vree

Directeur Avetica
Co-founder Stichting Mnet Benelux

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees