Nuttige verbeteringen in update van Moodle Workplace 3.8.2

  • Moodle tips
  • >
  • Nuttige verbeteringen in update van Moodle Workplace 3.8.2

Releases van Moodle Workplace

Deze week is versie 3.8.2 uitgekomen van Moodle Workplace. Zoals we al eerder schreven, houdt Moodle Workplace de versienummering aan van Moodle LMS. Het releasebeleid van Moodle Workplace is ook hetzelfde als van Moodle LMS. Logisch, want grofweg zo’n 90% van de code is hetzelfde. Alleen de release van Moodle Workplace zelf is altijd een paar weken laten dan van Moodle LMS.

Veel kleine verbeteringen

Deze minor release van Moodle Workplace bevat veel kleine verbeteringen. Met name in de rapportagemodule en het programmamanagement zijn veel nuttige aanpassingen doorgevoerd. Ook is er een aparte testomgeving gecreëerd voor plugins ontwikkelaars. Tot nu toe hadden zij geen mogelijkheid om extra plugins te ontwikkelen voor Moodle Workplace. En juist de ontwikkeling van extra plugins maakt dit leermanagementsysteem ook zo krachtig en veelzijdig.

Impressie van verbeteringen

Hieronder staan een aantal afbeeldingen die een impressie geven van de verbeteringen. Als je deze voor het eerst ziet, zal je het verschil met vorige versies niet zien. Ik heb al een tijdje toegang tot demonstratiesites van Moodle Workplace en ik ben blij met deze verbeteringen.

Wil je meer weten over Moodle Workplace? Lees dan onze serie blogs over deze grotere broer van Moodle LMS of neem contact op met Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees