Moodle MOOC Admin Basics

Twee keer per jaar kun je een Moodle MOOC volgen via Learn Moodle. Deze is gericht op docenten en cursus ontwikkelaars. Vanaf 17 februari organiseert Moodle voor het eerst een MOOC bedoeld voor (site)beheerders. Je kunt vanaf die datum inschrijven op deze cursus waar je de basis van ‘Moodle Administration’ leert. De inhoud van de cursus en de gebruikte activiteiten helpen je om een snelle start te maken met jouw site en de eerste stappen te zetten als beheerder.

Je leert:
– Hoe je cursussen kunt aanmaken
– Hoe je gebruikers aan een cursus koppelt
– Hoe je je site kunt aanpassen
– Hoe je het beste uit je site kunt halen

De cursus zal geen real-time docenten hebben en men geeft aan dat je via de reguliere Moodle fora je vragen kunt stellen met de hashtag #AdminBasics. Er zijn wereldwijd voldoende mensen die je daar verder kunnen helpen.

De cursus blijft altijd beschikbaar dus je kunt er ook terug komen om dingen nog eens na te lezen. Ook komt er een playlist van 26 ‘Moodle Admin Basics’ video’s beschikbaar op het Moodle HQ Youtube channel.

Heb je specifieke Moodle vragen of toch meer behoefte aan persoonlijk contact neem dan contact met ons op. Als ‘Moodle Certified Partner‘ hebben wij alle kennis in huis om je te helpen met al je vragen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees