Avetica, Moodle Premium Partner

Learn Moodle MOOC januari 2020

Vanaf 13 januari 2020 start er weer een Moodle MOOC. In 4 weken tijd leer je werken met Moodle en alle didactische bronnen en activiteiten die in Moodle tot je beschikking staan. Tijdens deze MOOC werk je met Moodle 3.8 wat de meest recente versie is dus ook direct een mooie kans om daar kennis mee te maken.

In een MOOC (Massive Online Open Course) neem je deel met allerlei mensen wereldwijd en is de deelname geheel gratis. Aan het einde van de 4 weken heb je een eigen cursus met daarin voorbeelden van de meeste bronnen en activiteiten. Je ervaart niet alleen hoe het is om als docent een online cursus vorm te geven maar ook ervaar je als deelnemer hoe het is om te leren via Moodle. Na afloop van de MOOC kun je je eigen cursus downloaden om deze vervolgens terug te zetten in je eigen omgeving.

Zet je goede voornemen om meer te leren over Moodle om in actie en maak vandaag nog een account aan op learn.moodle.org. Wil je na het volgen van deze MOOC nog meer weten over Moodle of een andere training volgen neem dan contact met ons op.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?