Moodlemoot Global 2019 Barcelona

Hoe tof zou het zijn om met Moodle gebruikers van over heel de wereld bij elkaar te komen voor een meerdaagse conferentie over Moodle?

Die kans krijg je nog dit jaar van 18 t.m. 20 november! Voor het eerst organiseert Moodle een zogenaamde Global Moot en wel in Barcelona. Vanuit Nederland en België prima te doen zou ik zo zeggen en je hebt vast nog wel wat budget over?!

Wat kun je verwachten?
Een meerdaagse conferentie over Moodle met sprekers, workshops en aanwezigheid van medewerkers van het Moodle hoofdkantoor. De conferentie start op maandag met een zogenaamd ‘Hackfest’ wat gericht is op programmeurs / ontwikkelaars. Dag 2 en 3 zijn gevuld met diverse sprekers en workshops en is bedoeld voor alle doelgroepen.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Het programma van een moot is over het algemeen heel divers. Zowel docenten, beheerders als techneuten komen aan hun trekken. Je kunt ook zelf een presentatie verzorgen.

Waar vindt de moot plaats?
Deze Global Moot vindt plaats in Barcelona, Spanje. De locatie voor het event is het EsadeForum.

Wat zijn de kosten voor deelname?
Je kunt kiezen voor 3 dagen inclusief het hackfest en bent dan € 440,00 kwijt. Kies je voor de dinsdag en woensdag dan kost je dat € 380,00. In beide gevallen kun je deelnemen aan de Moodle Party op dinsdagavond.

Deze prijzen gelden tot 16 september waarna alles € 40,00 duurder wordt. Direct boeken kan via Moodlemoot.org.

Ga jij mee?
Hoe leuk zou het zijn als we met een flinke club mensen uit Nederland en België aanwezig zijn op deze Global Moot? Overweeg jij om te gaan of weet je het al zeker? Laat dan je reactie achter op dit bericht zodat we daar ter plekke iets kunnen organiseren voor de Nederlandse delegatie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees