Moodle MOOC start 7 januari 2019

Op deze laatste dag van het jaar 2018 willen wij u alvast een goed 2019 wensen! Een jaar waarin voor Moodle weer mooie ontwikkelingen verwacht worden. Zoals u van ons gewend bent volgen wij die ontwikkelingen op de voet en leest u hier de laatste nieuwtjes.
Wil je 2019 goed beginnen? Schrijf je dan in voor de Moodle MOOC die start op 7 januari 2019. Volgens goed gebruik is er in de periode na een release een MOOC over Moodle waarbij direct ook gebruik wordt gemaakt van die nieuwe versie. Deze MOOC maakt dus gebruik van Moodle 3.6.

Deelname is geheel gratis en in een periode van 4 weken leer je de basis van Moodle kennen. De afgelopen edities namen een groot aantal mensen deel uit alle windstreken van de wereld. Wil je 2019 goed starten schrijf je dan alvast in voor deze MOOC via learn.moodle.net

Wil je liever Moodle training of advies op maat? Neem dan contact met ons op of kijk naar de trainingen in onze Avetica Academie

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees