Avetica, Moodle Premium Partner

Extra week uitstel release Moodle 3.6

Moodle HQ heeft laten weten dat de release van Moodle 3.6 nu gepland staat op 3 december 2018. Deze nieuwe versie van Moodle was al twee weken uitgesteld, maar daar komt nu nog een week bij.

De reden is dat Moodle wil dat alle nieuwe functies en verbeteringen echt goed zijn doorgetest. Maar dat is niet alles. In deze forumpost kan je lezen dat LTI 1.3 nog niet in Moodle 3.6 wordt opgenomen vanwege beveiligingsissues. IMS Global, de organisatie achter LTI, heeft zelf het issue weer heropend om een aantal wijzigingen door te voeren. Daarnaast wordt in Moodle 3.6 een integratie opgeleverd met Nextcloud en ondersteuning van Open Badges v2.

Moodle36

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?