MoodleNet update: Hoe ziet het eruit op een desktop?

  • Moodle tips
  • >
  • MoodleNet update: Hoe ziet het eruit op een desktop?

Misschien denk je een ‘MoodleNet’ update? Maar daar heb ik nog nooit iets over gehoord. Ons laatste bericht over ‘MoodleNet’ is dan ook alweer van januari 2018. In één zin wordt MoodleNet een platform om in contact te komen met andere opleiders en materiaal te delen. In ons eerdere artikel lees je een uitgebreide beschrijving.

We beloofden het project op de voet te volgen en dat hebben we dan ook gedaan. In 2018 is er veel tijd gestoken in het uitwerken van het concept en het ontwerpen van bijvoorbeeld de mobiele versie. Je kunt al deze updates terug vinden op de blog die speciaal aan MoodleNet is gewijd.

Op dit moment deelt Doug Belshaw (MoodleNet Lead Moodle HQ) een video met daarin een eerste blik op hoe MoodleNet er op een desktop uit gaat zien. Je ziet hoe je een account aanmaakt en hoe je kunt zoeken in het aanbod op MoodleNet. Ook zie je welk type notificaties je kunt gaan ontvangen. In de basis zijn dat geautomatiseerde suggesties over zaken die mogelijk interessant zijn voor jou op basis van je profiel en notificaties vanuit collecties die je volgt en de communities waar je in deelneemt.

Doug vraagt om input van de Moodle community. Wat bevalt je als naar onderstaande video hebt gekeken? Wat kan er anders? Je kunt je input kwijt in een speciaal forum op Moodle.org.

Nu het project steeds meer vorm begint te krijgen zullen we ook hier weer regelmatig aandacht aan MoodleNet besteden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees