Nieuw! het Avetica Dashboard in uw Moodle site

Nieuw informatiekanaal
Avetica is continue op zoek naar goede manieren om u te informeren over Moodle en onze dienstverlening. Naast het feit dat wij regelmatig nieuwsbrieven sturen en kennis delen op Moodlefacts.nl, introduceren wij nu het Avetica Dashboard. Dit is een grote stap in het delen van informatie met onze klanten. Het Avetica Dashboard vindt u op een plek waar u veel tijd doorbrengt, namelijk in uw eigen Moodle site.

Het Avetica Dashboard
Het Avetica Dashboard is een plugin (Moodle blok) dat alleen zichtbaar is voor sitebeheerders. Het toont specifieke informatie over uw eigen Moodle site zoals hostingabonnement, beveiliging en privacy. Met dit blok hopen wij u beter te voorzien van een transparante dienstverlening.

Het Avetica Dashboard geeft snel antwoord op de volgende vragen:

  1. Gebruik ik een Moodle versie die ondersteund wordt vanuit Moodle HQ?
  2. Zit ik met het aantal gebruikers en schijfomvang nog binnen mijn hostingabonnement?
  3. Hoe zit het met de beveiliging van mijn Moodle site?
  4. Heeft mijn organisatie een Verwerkersovereenkomst afgesloten met Avetica i.v.m. de nieuwe privacywet?
  5. Wie staat bij Avetica geregistreerd als Functionaris Gegevensbescherming van mijn organisatie zodat direct geschakeld kan worden indien zich een datalek voordoet?

Op iedere locatie in het Avetica Dashboard kunt u een wijziging of verzoek doorgeven. De pagina met praktische informatie zoals u deze ziet in het screenshot hierboven geeft u gelegenheid om direct in contact te komen met Customer Services. Een ander leuk feitje over het Avetica Dashboard is dat wij de laatste 7 blogs van Moodlefacts in dit Dashboard tonen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Zelf toevoegen en feedback
Op alle Moodle sites vanaf 3.1 die Avetica host is het Avetica Dashboard geïnstalleerd. Het blok is alleen zichtbaar voor sitebeheerders. De bijdrage die wij van u vragen is het toevoegen van het blok aan uw Moodle site. Wij hopen met het Avetica Dashboard een stap vooruit te zetten met het oogpunt op betere communicatie met onze klanten. Het kan altijd beter, dus geef uw feedback of suggesties door via ons contactformulier.

Screenshots Avetica Dashboard
Om u een indruk te geven van de functionaliteit, staan hieronder een paar screenshots.

Pagina over uw hostingabonnement


Pagina over privacy


Pagina over beveiliging van de Moodle site


Doorontwikkeling
De komende maanden zullen wij nog veel nieuwe functies toevoegen in het Avetica Dashboard, vooral over beveiliging en privacy.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees