Nieuwe versie M360, dé 360° feedback tool voor Moodle

  • Moodle tips
  • >
  • Nieuwe versie M360, dé 360° feedback tool voor Moodle

M360 logo

Bouw je een 360° feedback tool voor Moodle, is de kans natuurlijk groot dat je zelf ook feedback krijgt. En die horen we graag. Verschillende klanten zijn het afgelopen jaar met M360 aan de slag gegaan en hebben om extra functionaliteit gevraagd. Vandaag hebben we de nieuwe versie gereleased.

Wat is er nieuw in M360?

Een klant wilde dat een deelnemer samen met de docent tegelijkertijd de rapportage bekijkt en bespreekt. De klant vond het onwenselijk dat een deelnemer dit van te voren al zou kunnen doen. We hebben de functionaliteit ontwikkeld dat een docent de datum kan bepalen waarop de rapportage wordt vrijgegeven.

Een ander klant wilde dat er een notificatie verstuurd werd naar de deelnemer en docent wanneer alle respondenten hadden gereageerd. Het is nu een instelling waarmee je dit kan regelen.

Een klant vroeg ons of het aantal bladzijden van de rapportage minder kon zodat bij het afdrukken van de rapportage er minder kosten zijn. We hebben de grafieken en diagramen iets kleiner gemaakt, zodat er meer op één pagina passen. De rapportage bestaat nu uit minder pagina’s.

Een verzoek van meerdere klanten kwam of het mogelijk was een respondent weer te verwijderen. De belangrijkste reden hiervoor was dat er fouten werden gemaakt bij het invoeren van e-mailadressen. In deze nieuwe versie kan je respondenten verwijderen en de link in hun uitnodiging werkt dan ook niet meer. Daarna kan de respondenten weer toevoegen met de juiste gegevens.

Softskills meten Moodle360Daarnaast hebben we zelf nog een paar wijzigingen doorgevoerd:

  • afgesloten vragenlijst verschijnen na twee weken niet meer in het blok
  • bij installatie van de set M360 plugins wordt de afhankelijk van de andere plugin gecontroleerd
  • paar visuele verbeteringen

Wil je zelf M360 uitproberen als deelnemer? Kijk dan in deze Moodle cursus. Wil je informatie over de functionaliteit en de kosten, neem dan contact op met Avetica.

demonstratie-vragenlijst-moodle360

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees