Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle 3.4 release komt eraan

Maandag 13 november komt naar verwachting Moodle 3.4 uit. Ik schrijf ‘naar verwachting’ omdat het de officiële releasedatum is. Wanneer ik echter kijk naar de status van het zogenaamde Q&A testing kijk staat het aantal open issues nog op 34% van in totaal 576 punten die gerelateerd zijn aan Moodle 3.4. Goedgekeurd is 67% en en 2% heeft de test niet doorstaan.Een kleine vertraging in de release zou mij dan ook niet verbazen.

Al eerder schreven wij hier dat iedere Moodle gebruiker in de wereld kan bijdragen aan het testproces. Wanneer je aangeeft dat je mee wilt helpen krijg je een account in de tracker van Moodle en kun je kijken welke punten er getest moeten worden. Sommige vereisen gedegen technische kennis van Moodle maar sommige zijn ook eenvoudig te doen.

Misschien moeten we bij een volgende release als Benelux gebruikers ook ons steentje bijdragen om te zorgen dat de release op tijd uitgebracht kan worden?

Lees al onze artikelen over Moodle 3.4

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?