Avetica, Moodle Premium Partner

Image Sequencing, een nieuwe sorteeroefening van H5P

  • Moodle tips
  • >
  • Image Sequencing, een nieuwe sorteeroefening van H5P

Sorteer de volgende afbeeldingen van oud naar nieuw

Sorteer de volgende afbeeldingen van klein naar groot

Zomaar twee opdrachten die je kan geven aan je deelnemers als je het nieuwe contenttype Image Sequencing gebruikt van H5P. Met deze sorteeroefening krijg je een HTML5-gebaseerde interactieve leeractiviteit waarbij je als leraar of cursusontwikkelaar aleen maar zelf de afbeeldingen en beschrijvingen invoert. Dit contenttype zal ze in een willekeurige volgorde aan de deelnemers tonen en aan hen de taak om de afbeeldingen in de juiste volgorde te zetten.

H5P is als gratis plugin beschikbaar voor o.a. Moodle en zoals je onderstaande oefening kan embedden in deze webpagina, zo kan je dit ook doen in Moodle. En H5P is volledig responsive, iets wat voor veel auteurstools nog lastig blijft.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?