Vooruitblik Moodle 3.3: PDF annotatie aangepast

Een kleine maar nuttige aanpassing komt er mee met Moodle 3.3. In een eerdere versie is het annoteren (van aantekeningen voorzien) van ingestuurde opdrachten in een PDF geïntroduceerd. Docenten kunnen hiermee aantekeningen aanbrengen bij ingestuurde opdrachten. De aantekeningen komen als tekstvlakken over het ingestuurde document te staan.

Omdat deze vlakken de leesbaarheid soms nog weleens kunnen beperken is er één klein knopje bijgekomen waarmee je het commentaar kunt inklappen. Niet direct een functie om voor te gaan upgraden maar toch wel weer een mooie kleine aanvulling.

Probeer het zelf alvast uit op prototype.moodle.net/pdfcomments

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees