H5P copy paste tussen activiteiten

Van H5P verscheen een ‘Tip of the week‘ waarvan ik eerst dacht wat is daar nu zo bijzonder aan? De titel is ‘Copy and Paste’ en gaat over het kunnen kopiëren en plakken van zaken tussen de verschillende activiteiten. Maar als je even iets verder kijkt hebben ze hiermee echt wel iets heel slims en handigs gemaakt.

De video hieronder laat zien dat je in de activiteit ‘Course Presentation’ bijvoorbeeld een multiple choice vraag gemaakt hebt en dat je die MC-vraag vervolgens kunt kopiëren en kunt plakken in een andere activiteit zoals de ‘Interactive video’. Op het eerste gezicht dus iets heel simpels maar ik verzeker je dat er technisch gezien heel wat onder water gebeurt. Maar goed daar hoef jij je als eindgebruiker niet (meer) druk over te maken.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees