Quotes van de deelnemers over workshops H5P!

Wat zijn de ervaringen tot nu toe?
Inmiddels weten we dat H5P fans als paddestoelen uit de grond schieten! De workshops Interactieve content met H5P in Moodle op 14 december en 25 januari in ons Moodle College waren dan ook goed bezocht! Ook voor onze derde workshop op 9 maart zijn al inschrijvingen binnengekomen, waarvoor dank.

Quotes van de deelnemers

“Door deze tool (H5P) en de bevlogenheid van Bas kan ik niet wachten om hier mee te starten. Super workshop!”

“De cursusdag H5P was een leerzame, praktische dag waarbij ik ook nog eens naar huis ging met een helder antwoord op mijn vragen. De trainer (Bas) week af van het programma waar nodig, maakte tijd vrij om in te spelen op lastige werkvormen en zorgde ervoor dat wij die als deelnemers onder de knie kregen.”

“De opleiding was gericht op praktische toepassing en de trainer ging goed in op behoeften vanuit de groep.”

Wat maakt H5P nou zo aantrekkelijk?

H5P is een van de eerste tools die een serieuze vervangingskandidaat is voor een auteurstool. Vele interactieve, interessante en vooral inspirerende werkvormen worden aangeboden in een gebruiksvriendelijke interface. Zowel op h5p.org als de plugin voor Moodle kunnen we activiteiten creëren, embedden en uploaden. Tijdrovend? Nee, want het model staat er al. Het enige wat jij hoeft te doen is invullen! Een welkome aanvulling voor deze tool zou de invloed op design (CSS) zijn. We krijgen veel vragen of klanten de activiteiten van H5P naar de eigen huisstijl kunnen zetten. Helaas is het antwoord momenteel nog nee. Maar, wij zouden Avetica niet zijn als we genoegen zouden nemen met dit antwoord. Aangezien er zoveel vraag naar is gaan wij in de nabije toekomst het gesprek aan met H5P. Voor Drupal en WordPress zijn er namelijk al designmogelijkheden beschikbaar, Moodle is nog niet opgenomen in dit lijstje.

Enthousiast?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een workshop Interactieve content met H5P in Moodle bijwonen? Schrijf je nu in voor de eerstvolgende op 9 maart!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees