Photo, nieuw template met Boost

In de Moodle plugin database is de nieuwe template Photo verschenen die geen update is van een oude template, maar geheel nieuw opgebouwd op Boost. En Boost is de naam van het nieuwe framework wat gebaseerd is op Bootstrap 4 CSS, dus een state-of-the-art template! Ontwikkelaar Damyon Wiese wil vooral een voorbeeld stellen hoe je een template kan ontwikkelen met de basis van Boost.

De naam van deze Moodle template zegt gelijk met je vooral met deze template goed kan doen. Je kan foto’s toevoegen als achtergrond aan alle pagina’s van Moodle en dat geeft een heel ander look&feel aan je Moodle site.

Het uitproberen waard!!

Theme-Bootstrap-Photo.png

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees