Avetica, Moodle Premium Partner

Vooruitblik Moodle 3.2: Test zelf mee

Moodle betrekt de community bij het testen van de nieuwe 3.2 release. Het testen is in volle gang en beslaat meer dan 500 items verdeeld over nieuwe en bestaande functionaliteit. Je kunt één of meerdere items testen en zo je steentje bijdragen. Op dit moment is ongeveer de helft van alle items getest.

Hoe het testen in zijn werkt gaat kun je lezen in de QA testing guide. Wil je meedoen dan kun je je melden bij Rajesh Taneja.

Om te kunnen testen heeft Moodle een 3.2 site opgezet die je kunt bereiken op https://qa.moodle.net. Ook als je niet kunt testen is het interessant om daar eens een kijkje te nemen. Met name het nieuwe Boost thema is fraai maar wel even wennen wat mij betreft. Vooralsnog blijven ook custom thema’s gebaseerd op het vorige framework gewoon werken.

Moodle testsite Boost

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?