Vooruitblik Moodle 3.2: Test zelf mee

Moodle betrekt de community bij het testen van de nieuwe 3.2 release. Het testen is in volle gang en beslaat meer dan 500 items verdeeld over nieuwe en bestaande functionaliteit. Je kunt één of meerdere items testen en zo je steentje bijdragen. Op dit moment is ongeveer de helft van alle items getest.

Hoe het testen in zijn werkt gaat kun je lezen in de QA testing guide. Wil je meedoen dan kun je je melden bij Rajesh Taneja.

Om te kunnen testen heeft Moodle een 3.2 site opgezet die je kunt bereiken op https://qa.moodle.net. Ook als je niet kunt testen is het interessant om daar eens een kijkje te nemen. Met name het nieuwe Boost thema is fraai maar wel even wennen wat mij betreft. Vooralsnog blijven ook custom thema’s gebaseerd op het vorige framework gewoon werken.

Moodle testsite Boost

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees