Avetica, Moodle Premium Partner

Let’s fix a Moodle bug!

bugfixing.jpg

Moodle roept de community op om mee te helpen bij het fixen van bugs. November is speciaal benoemd tot Fix a Moodle bug maand. Op de speciale pagina vind je hoe je een bijdrage kunt leveren aan het oplossen van bugs. Doel van de campagne is om de aandacht te vestigen op de steeds grotere bijdrage die de community heeft in de doorontwikkeling van Moodle en daarnaast aandacht te vragen voor de Bugtracker, het systeem waarin alle bugs en bevindingen over Moodle geregistreerd worden. Men heeft een verzameling van bugs gemaakt die men met deze actie hoopt op te lossen.

Als je in november een bug fixed krijg je een speciaal ‘Moodle contributor’ t-shirt en natuurlijk een badge! We zien de foto’s van jou in je shirt graag binnen komen!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?