Avetica, Moodle Premium Partner

Avetica wint Moodle aanbesteding UWV

Op onze corporate site staat onderstaand nieuwsbericht wat ik leuk vind om het hier te delen met jullie. Want we zijn hier best trots op!

logo-uwvDe Academie WERKbedrijf van het UWV gebruikt al jaren Moodle als leerplatform om het (online) leren voor medewerkers te faciliteren. Voor het UWV is het (verder) ontwikkelen van medewerkers belangrijk en Moodle heeft zich de afgelopen jaren al bewezen als het juiste leermanagementsysteem voor UWV.

Om ook de komende jaren de juiste ondersteuning in Moodle te krijgen, is vorig jaar via een aanbestedingsprocedure aan Avetica en andere Moodle dienstverleners gevraagd om mee te doen. Avetica heeft deze aanbesteding zowel op kwaliteit als op prijs ruim gewonnen en daar zijn we trots op!

Met name onze scaffolding aanpak werd gewaardeerd, waarmee de Moodle beheerders kunnen groeien in hun taak om dit open source leermanagementsysteem verder te implementeren en nieuwe blended leertrajecten te ontwerpen en te ontwikkelen. Daarnaast kan UWV rekenen op betrouwbare hosting, support en onderhoud van Moodle.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?