Avetica, Moodle Premium Partner

Nieuwe Moodle updates zijn beschikbaar

update MoodleMeestal komen de Moodle updates op de 2e maandag in mei tegelijkertijd uit met de grote release van een nieuwe Moodle versie. Maar zoals bekend, is de release van Moodle 3.1 uitgesteld met twee weken. De minor releases van Moodle zijn sinds vandaag wel beschikbaar gesteld en het gaat om de volgende versies met bijbehorende link naar de release notes:

Versie 2.9.x wordt alleen nog onderhouden voor beveiligingsupdates, er worden geen nieuwe functionaliteiten meer toegevoegd. Versie 2.8.x wordt helemaal niet meer ondersteund. Versie 2.7.x is een LTS (Long Term Support) versie en de onderhoudstermijn van deze versie is 3 jaar, dus tot en met mei 2017.

Moodle 3.1 wordt uitgebracht op 23 mei en dat is ook LTS versie, dus als je wilt upgraden, doe het dan gelijk naar versie 3.1!!

 

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?