Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle cursus ontwerp: Mobile app

Eerder schreven we hier over het belang van een goed cursusontwerp. Lewis Carr publiceert ook een artikel met aandachtspunten wanneer je cursisten veel met de Moodle Mobile app zullen werken. Het belang van de app wordt steeds groter nu steeds meer bronnen en activiteiten worden ondersteund. Lewis wijst op de mogelijkheden die de app extra biedt bovenop het gebruik van Moodle via een PC of laptop. Denk aan opdrachten waarbij foto’s of video’s gemaakt moeten worden of bijvoorbeeld geluidsopnames. Het eerste advies wat gegeven wordt is ‘Maak de juiste mix’ oftewel laat de app doen waar die goed in is en andere devices andere zaken.

Ontwerp voor mobile

Download de PDF ‘Ontwerpen voor Mobile’

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?