Moodle cursus ontwerp: Mobile app

Eerder schreven we hier over het belang van een goed cursusontwerp. Lewis Carr publiceert ook een artikel met aandachtspunten wanneer je cursisten veel met de Moodle Mobile app zullen werken. Het belang van de app wordt steeds groter nu steeds meer bronnen en activiteiten worden ondersteund. Lewis wijst op de mogelijkheden die de app extra biedt bovenop het gebruik van Moodle via een PC of laptop. Denk aan opdrachten waarbij foto’s of video’s gemaakt moeten worden of bijvoorbeeld geluidsopnames. Het eerste advies wat gegeven wordt is ‘Maak de juiste mix’ oftewel laat de app doen waar die goed in is en andere devices andere zaken.

Ontwerp voor mobile

Download de PDF ‘Ontwerpen voor Mobile’

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees