Avetica, Moodle Premium Partner

Performance support met Moodle GPS cursusformat

Twee jaar geleden schreven we voor het eerst over de GPS cursusformaat. Onderwerpen worden pas beschikbaar als je je op een bepaalde locatie bevindt. Nu ‘Performance support‘ aan belangstelling toeneemt, wordt ook deze Moodle plugin relevanter. Zeker als je op verschillende locaties diverse soorten kennis nodig hebt.

Bijvoorbeeld als je een controleur bent en je bij verschillende klanten allerlei systemen en procedures moet controleren. Elk klant heeft zo zijn eigen specifieke inrichting van systemen en procedures.

gps.jpg

Of je gaat werken bij een groot bedrijf en als ‘on boarding’ programma moet je een Moodle cursus doorlopen. Bij elk onderdeel van het bedrijf krijg je specifieke informatie te zien en moet je ook de bijbehorende opdrachten maken.

Moodle_GPS_Format.jpg

GPS Format is bijgewerkt en werkt tot en met Moodle versie 2.9.

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?