Performance support met Moodle GPS cursusformat

Twee jaar geleden schreven we voor het eerst over de GPS cursusformaat. Onderwerpen worden pas beschikbaar als je je op een bepaalde locatie bevindt. Nu ‘Performance support‘ aan belangstelling toeneemt, wordt ook deze Moodle plugin relevanter. Zeker als je op verschillende locaties diverse soorten kennis nodig hebt.

Bijvoorbeeld als je een controleur bent en je bij verschillende klanten allerlei systemen en procedures moet controleren. Elk klant heeft zo zijn eigen specifieke inrichting van systemen en procedures.

gps.jpg

Of je gaat werken bij een groot bedrijf en als ‘on boarding’ programma moet je een Moodle cursus doorlopen. Bij elk onderdeel van het bedrijf krijg je specifieke informatie te zien en moet je ook de bijbehorende opdrachten maken.

Moodle_GPS_Format.jpg

GPS Format is bijgewerkt en werkt tot en met Moodle versie 2.9.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees