21506 taalstrings in Moodle

Aan het einde van vorig jaar heeft Koen Roggemans op het forum nog een update gedaan over de vertalingen van Moodle 3.0. Alle taalstrings zijn nu vertaald in het Nederlands. Ik wist wel dat het aantal woorden, zinnen en helpteksten vele duizenden moet zijn, maar het getal van 21506 had ik niet verwacht. En dit is alleen de standaarddistributie van Moodle, dus nog exclusief Moodle plugins.

21506

De vertalingen van de Moodle plugins worden niet standaard vertaald, dus als je hieraan wil meewerken, dan kan je je melden op https://lang.moodle.org/. Bekijk ook de lijst van personen die bijgedragen hebben aan de vertalingen.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees