Avetica, Moodle Premium Partner

HTML blok per rol

Moodle HTML blokHet HTML blok wordt regelmatig gebruikt binnen Moodle cursussen omdat je op een makkelijke manier teksten en afbeeldingen kan neerzetten die altijd binnen de cursus zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld om deelnemers te informeren waar ze support kunnen vragen of om een paar handige links te delen. De content uit het HTML blok is voor elke rol hetzelfde en dat vond ontwikkelaar Valery Fremaux blijkbaar niet handig. Hij ontwikkelde het blok HTML (per role).

Met dit blok kan je voor verschillende rollen ook verschillende content plaatsen. Studenten zien dan andere informatie getoond dan de gasten of de docent(en).

Het blok bestond al een paar jaar, en is nu bijgewerkt voor Moodle 2.9.x.

 

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?