Avetica wint ‘Workplace Contributor of the Year 2023’ award

  • Moodle tips
  • >
  • Avetica wint ‘Workplace Contributor of the Year 2023’ award

Moodle Awards

Elk jaar reikt Moodle HQ prijzen uit aan gecertificeerde Moodle partners die een bijzondere prestatie hebben geleverd om het online leren voor bedrijven en scholen te verbeteren. De prestatie bestaat uit een combinatie van de volgende factoren:

  • De toewijding aan een product van Moodle om het te verbeteren
  • De bijdrage in feedback, afdracht en tijd
  • Een goede staat van dienst qua partnership

Workplace Contributor of the Year

Er zijn meerdere categorieën waarin awards worden uitgereikt. In de categorie ‘Workplace Contributor of the Year’ heeft Avetica dit jaar gewonnen. Daar zijn we trots op!!

Wij zien nog mooie toevoegingen en verbeteringen en deze delen wij regelmatig in de Product Advisory Group (PAG) van Moodle Workplace. Ook hebben wij ideeën aangedragen voor de catalogus en een eigen domein per tenant. Beide zaken worden nu ontwikkeld.
De feedback die wij krijgen van onze klanten, delen wij weer met het Moodle Workplace team. Ook intern bij Avetica kijken we continu wat er nodig is om dit enterprise LMS te verbeteren. Gebruik jij Moodle Workplace, deel dan je feedback met ons. Wij bundelen dit en zorgen dat het op de juiste plaats terecht komt. Dit alles heeft bijgedragen aan het winnen van deze mooie award.

Avetica is Workplace Contributor of the Year 2023

Keuze voor Workplace

Veel (nieuwe) klanten kiezen voor Moodle Workplace als hun leermanagementsysteem. Deze enterprise versie van Moodle heeft veel extra tools om het online leren eenvoudig en flexibel te organiseren. Ben je nieuwsgierig naar de enterprise versie van Moodle, plan dan een demo met ons.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees