Avetica lanceert nieuwe service LTIprovider.net

Je eigen cursussen verkopen zonder je eigen leermanagementsysteem (LMS)?

Wel een eigen LMS maar geen LTI integratie?

Dan is ltiprovider.net voor jou!

Waar staat LTI voor?

LTI is een industriestandaard en staat voor Learning Tool Interoperability wat betekent dat LTI je in staat stelt om cursussen, modules, toetsen (Learning Tools) zonder beperkingen (Interoperability) ter beschikking te stellen aan gebruikers in andere leeromgevingen.

Wat biedt LTIprovider.net?

Binnen LTIprovider.net krijg je je eigen afgeschermde leeromgeving. Binnen die leeromgeving kun je je eigen cursussen bouwen of zelf ontwikkelde content (bv Scorm-modules) uploaden. Ook kun je je eigen vormgeving toepassen. 

Hoe krijgen mijn klanten toegang?

Wanneer je cursus klaar is maak je een LTI link aan en verstrekt deze samen met een unieke code aan je klant. De klant verwerkt deze in het eigen LMS en gebruikers kunnen jouw cursus direct vanuit hun eigen LMS starten. LTI zorgt voor de toegang tot LTIprovider.net en de cursus. Elke klant krijgt een eigen unieke LTI link en code.

Rapportage

LTI stuurt bepaalde gegevens over de cursus terug naar het LMS van je klant. Als dat niet genoeg is kun je binnen LTIprovider.net je eigen rapportages maken en die ter beschikking stellen aan de klant of periodiek toesturen.

Meer weten?

Wil je meer weten over LTIprovider.net en over het prijsmodel, lees dan de veelgestelde vragen of neem contact op met ons voor een demonstratie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees