Blog

Moodle 3.5.1 is uit

10 juli 2018

Moodlefacts

Deze week zijn de updates (minor releases) uitgekomen van Moodle 3.5.1 en van de andere versies die ondersteund worden door Moodle, te weten 3.4.4, 3.3.7 and 3.1.13. Alle nieuwe versies staan op https://download.moodle.org en op Git. Of vraag je Moodle hoster om de updates te installeren.

Versie 3.5.1 bevat een aantal verbeteringen voor de AVG-functionaliteit. Deze verbeteringen zijn ook doorgevoerd in de Data Privacy plugin die apart voor Moodle 3.3 en 3.4 beschikbaar zijn. Daarnaast bevatten deze updates andere verbeteringen en bugfixes.

Per versie zijn dit de releases notes:

Voor Moodle 3.2, 3.0 en alles wat lager is, worden geen updates meer uitgebracht! Heb je nog deze versie, dan moet je eigenlijk zo spoedig mogelijk upgraden. Want ‘passende beveiliging’, wat zo mooi in de AVG staat, is primair een verantwoordelijkheid van de eigenaar van de site.

Moodle release351

Overzicht van Moodle versies inclusief de periode van ondersteuning en security

 

Tags

 

2 Comments

 1. Hallo ik ben Rob de Vos van Scalda Groen College (voorheen Edudelta). Ik gebruik moodle al vele jaren met veel plezier. Als ik naar mijn moodle omgeving ga
  [ http://prinsentuin.edudelta.com] krijg ik echter een foutmelding.

  The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
  Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Apache Server at prinsentuin.edudelta.com Port 80

  Kunnen jullie mij adviseren hoe dit probleem aan te pakken

  Rob

 2. Hallo Rob,

  Ik zou de serverbeheerder (Antagonist) benaderen met de vraag om u te helpen. De foutmelding gaat over de server zelf en niet over Moodle.

  Mocht u zorgenvrije hosting van Moodle willen, dan kunt overwegen om de Moodle site door Avetica te laten hosten.