Moodle 3.5.1 is uit

Deze week zijn de updates (minor releases) uitgekomen van Moodle 3.5.1 en van de andere versies die ondersteund worden door Moodle, te weten 3.4.4, 3.3.7 and 3.1.13. Alle nieuwe versies staan op https://download.moodle.org en op Git. Of vraag je Moodle hoster om de updates te installeren.

Versie 3.5.1 bevat een aantal verbeteringen voor de AVG-functionaliteit. Deze verbeteringen zijn ook doorgevoerd in de Data Privacy plugin die apart voor Moodle 3.3 en 3.4 beschikbaar zijn. Daarnaast bevatten deze updates andere verbeteringen en bugfixes.

Per versie zijn dit de releases notes:

Voor Moodle 3.2, 3.0 en alles wat lager is, worden geen updates meer uitgebracht! Heb je nog deze versie, dan moet je eigenlijk zo spoedig mogelijk upgraden. Want ‘passende beveiliging’, wat zo mooi in de AVG staat, is primair een verantwoordelijkheid van de eigenaar van de site.

Moodle release351
Overzicht van Moodle versies inclusief de periode van ondersteuning en security

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees