Keynotes Avetica Live Event 20 maart

Over een week op dinsdag 20 maart wordt het Avetica Live Event gehouden in het Van der Valk hotel te Dordrecht. In dit artikel willen we je graag wat meer vertellen over de twee keynotes die gegeven zullen worden.

André Biesheuvel

André Biesheuvel, directeur van Duthler Associates, komt tijdens zijn keynote vertellen wat ons te wachten staat in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Welke impact heeft dit voor organisaties en wat moet je geregeld hebben? Met concrete voorbeelden gaat hij in op de verschillende aspecten van de nieuwe privacywet. De AVG vereist dat je je eigen organisatie bewust maakt van de impact en medewerkers hier ook in traint. Na deze keynote weet je wat je te doen staat.

In de workshop ‘Hoe AVG proof is jouw Moodle site?’ kijken we specifiek wat je binnen Moodle kan doen om AVG proof te worden.


Marcel de Leeuwe

Marcel de Leeuwe (e-learning adviseur en trainer) verzorgt de afsluitende keynote met als titel ‘Waarmee kunnen we het verschil maken?

​Trainen, opleiden maar vooral leren verandert voortdurend. Maar waar moet je nu op letten als je docent, e-learning ontwerper of L&D professional bent? Marcel de Leeuwe ​neemt ons mee in de trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor onze lerenden en organisatie én die ook een flinke invloed hebben op de manier waarop wij ons werk uitvoeren. We kijken kritisch naar ontwikkelingen en prikken zeepbellen door waar nodig. Niet achter alle trends aanlopen maar kiezen wat belangrijk is. Waar moeten we ons op richten om écht het verschil te maken?

Na het volgen van deze afsluitende keynote weet ik zeker dat je volop inspiratie naar huis gaat.

Inschrijven?
Wil je deze keynotes en alle andere workshops niet missen schrijf je dan alsnog in voor het event! Het volledige programma vind je op de Moodle site van het event.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees