Moodle MOOC start 8 januari 2017

 

We zijn alweer bijna aan het eind van het jaar 2017. Tijd om na te gaan denken over goede voornemens voor 2018? Misschien staat het opdoen van Moodle kennis of het uitdiepen daarvan wel op uw lijstje? Als dat zo is zijn er geen excuses meer om dat voornemen uit te stellen omdat op 8 januari 2018 een MOOC over Moodle start.

In een periode van 4 weken leer je Moodle kennen en werk je aan eigen opdrachten of samen met anderen. Vanzelfsprekend werk je in een Moodle omgeving met de laatste 3.4 release, meteen dus ook een mooie gelegenheid om die versie te leren kennen.

Je kunt je nu al registreren en je profiel bijwerken en vanaf 1 januari voorstellen in het forum. De officiële aftrap is op 8-1-2018. Registreren kan heel eenvoudig met je Google, Facebook of Microsoft account.

Je kunt de MOOC ook volgen via twitter op @learnmoodle of de hashtag #learnmoodle

Wil je Moodle training of advies op maat? Neem dan contact met ons op of kijk naar de trainingen in onze Avetica Academie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees