Avetica, Moodle Premium Partner

Fijne feestdagen!

Zoals driekwart van Nederland zijn ook bij Avetica de meeste kantoorruimtes leeg volgende week. Een paar Aveticanen bewaken het ford, maar de rest kruipt thuis met familie lekker voor de openhaard (echt of de Netflix openhaard). Zoals ieder jaar staan we even stil bij het afgelopen jaar; welke successen we hebben behaald, hoeveel mensen met een glimlach onze Avetica Academie hebben verlaten, maar ook welke verbeterpunten er voor ons liggen in 2018.

 

 

Wij zijn dankbaar voor jullie bijdrage! Bedankt Moodle’rs! We hopen dat jullie ook dit jaar weer afsluiten met een goede dosis inspiratie door onze blogs, onze kennisdeling. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2018, maak er iets moois van samen met je geliefden.

Het team van Avetica

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?