Nieuwe versie van importtool Hot Potatoes in Moodle

  • Moodle tips
  • >
  • Nieuwe versie van importtool Hot Potatoes in Moodle

Hot Potatoes.gifIn de Moodle plugin database is een nieuwe versie verschenen van een handige tool om toetsvragen uit het (gratis) programma Hot Potatoes te importeren in Moodle. Vroeger was Hot Potatoes een populair programma binnen het onderwijs en niet alleen omdat het gratis is. Met dit programma kan je eenvoudig leuke en gevarieerde toetsen ontwikkelen en publiceren als een webpagina.

Nu kan je de bestanden ook rechtstreeks inladen in de Moodle module HotPot, maar de vragen zelf moet je dan nog in Hot Potatoes beheren. Met de importtool HotPot question import for Moodle importeer je de vragen rechtstreeks in de vragenbank van Moodle. Op deze manier kan je met meerdere collega’s de vragenbank centraal beheren.

Wil je meer weten over Hot Potatoes, lees dan onze eerdere berichten hierover met linkjes naar video’s en handleidingen.

Import HotPotatoes vragen in Moodle.png

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees