Trainingsaanbod najaar 2017 online!

De zomer is in volle gang. Nadat iedereen heerlijk gesnorkeld heeft in de zee, bommetje gedaan in het zwembad, vuurtje gestookt op de camping of gedarteld rondom huis gaan we natuurlijk back to work en willen we lekker aan de slag met Moodle. Als je weer helemaal tot rust bent gekomen hebben we vanaf september weer leuke en vooral inspirerende workshops en trainingen in petto!

Leren, realiseren én netwerken
Meedoen aan een training of deelnemen aan een workshop betekent bij Avetica niet stilletjes achter je laptop meetypen met wat de trainer zegt. Wij zijn doeners! Onze trainers vertalen de theorie altijd terug naar de praktijk en je bent daarom een gesprekspartner, geen trainee. Interacteren en leren van en met elkaar staat centraal. Iedere bijeenkomst opnieuw raken klanten met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen over e-learning. Dit draagt bij aan een goede dosis inspiratie!

Uitgebreider aanbod workshops
We merken dat mensen nog meer hands-on willen leren omdat werkgevers meer en meer sturen op performance management on the job. Naast de Moodle Basis en Beheer trainingen hebben we ook inhouse kennis over onder andere competenties en het integreren van businessmodellen in Moodle. Het komende half jaar bieden wij meer workshops aan vanuit dit gegeven.

Daarbij verzorgen wij eenmalig een groepssessie cursussen ontwerpen met ons gewaarde Moodle Cursus Ontwerp Model. Onze doorgewinterde ‘Moodler’ en directeur van Avetica, Arnout Vree, zal deze sessie begeleiden. Met zijn jarenlange ervaring zal dit een dag vol inspirerende verhalen en praktijkvoorbeelden zijn, waarbij je de nodige kennis opdoet om zelf een vervolgsessie met je collega’s te organiseren op kantoor.

Aanbod najaar 2017
We zien jou (en collega’s) graag terug op onze evenementen. Inschrijving is mogelijk via moodlefacts.nl/evenementen. Houd dit goed in de gaten, want komende weken komen er nog enkele inschrijfmogelijkheden bij voor leuke (nieuwe) workshops! De combinatieprijs voor het afnemen van een Moodle Basis én Beheer Training blijft ook dit najaar € 575,-.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees