Board, een nieuw cursusformat met grid

Hoe presenteer je de cursusinhoud op zo’n manier dat je een ‘scroll of death’ kan vermijden? Er zijn meerdere manieren, maar werken met een goed cursusformat is daar één van. Al meer dan drie jaar is het cursusformat Grid vrij populair.

Nu is daar een goede variant bij gekomen, genaamd Board. Met deze nieuwe cursusformat heb je de flexibiliteit om de cursusinhoud (bronnen en leeractiviteiten) te tonen in secties en kolommen. Het aantal kolommen bepaal je zelf.

Board werkt vanaf Moodle 3.0 (en hoger?)

 

Moodle_course_format_Board

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees