Vooruitblik Moodle 3.1: Verbeteringen Moodle toets

  • Moodle blog
  • >
  • Vooruitblik Moodle 3.1: Verbeteringen Moodle toets

We schreven hier al eerder over verbeteringen in de Moodle toets module vanaf Moodle 3.1. In de volledige lijst van verbeteringen voor 3.1 vond ik er nog twee. Ogenschijnlijk kleine wijzigingen maar wel twee die zorgen voor een betere gebruikerservaring.

De navigatie onderaan een toetsvraag kende alleen een [Volgende] knop die links was uitgelijnd. Er komt nu ook een [Vorige] knop die vanzelfsprekend links is uitgelijnd waardoor Volgende naar rechts is verplaatst. Ook krijgt de laatste vraagpagina een knop om de toets af te sluiten.

Toets navigatie

Toets navigatie

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees